موقع امتحان آنقدر استرس داشتم که در تایپ کردن عجله میکردم و مورد لطف استاد قرار گرفتم بعد از چند بار گفتن این که عجله نکن در پایان با جملهی میخواهی مهارتت را به من نشان بدهی حساب من را شرمنده کردند.
این جلسه از سومین غیبت خودم استفاده کردم و نتوانستم در کلاس حاضر شوم.
این جلسه هم مثل چند جلسه قبل مجبور شدم کلاس دوشنبه را حاضر شوم که در ابتدا استاد نسخه وب تلگرام و نه اپلیکیشن ویندوز معرفی کردند. از خوبی های وب تلگرام این است که نیاز به نصب کردن ندارد .Fleeker:برای بارگزاری عکس و ویدئو است ویک قسمت برای عکس های شخصی شما دارد و هرکس را که بخواهید میتواند از صفحه ما دیدن کند ومیتوان گروه برای نمایش عکس ها به وجود اورد. و یک حجم ابری 1000 گیگا بایتی رایگان در اختیار شما قرار میدهد که میتوان عکس ها را در فرمت هتای مختلف در ان ذخیره کرد و البته ان ها را دسته بندی کرد که فیلتر هم میباشد. باید حتما با اکانت ایمیل وارد ان شد.
اپلیکیشن tumbler که یک برنامه تخصصی بیشتر برای عکاسان است معرفی شد. از طریق این برنامه میتوان به فیلم و صدا دسترسی پیدا کرد. و حتی میتوان این اطلاعات را لایک کرد و کامنت گذاشت. و در آخر از کارکرد لینکدین گفته شد که از طریق آن میتوان بازاریابی و کاریابی کرد و بیشتر برای کارهای تجاری از آن استفاده میشود.
در این جلسه غائب بودن
ولی به گفته دوستان از این جلسه ویدیو پروژکتور حسابی مشکل ساز شده است و بسیار وقت دوستان و کلاس را گرفته است و در ادامه استاد برنامه pinterest را کامل توضیخ داده است.
تایید صلاح شدن کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری پای سیاست را به اول کلاس باز کرد و جوش وخروش دوستان به راه افتاد.
به برنامه trello در این جلسه به طور مبسوط تری توجه شد و استاد طرز کار با آن برای دانشجویان توضیح دادند که از طریق آن میتوان پروژههای بزرگ را مدیریت کرد و از طریق آن بین اعضا تقسیم کار را انجام داد.
در پایان استاد تاکید کردند که با برنامه pinterest کار کنیم و طرز کار آن را یاد بگیریم.
در ضمن یادگرفتیم که از طریق netfilix میتوان فیلم دانلود کرد و با خرید اکانت آن میتوان فیلم زنده دید.
این بار از خوب حادثه و خواب ماندن از کلاس مجبور شدم به جای کلاس یکشنبه، کلاس دوشنبه درس تکنولوژی را حاضر شوم. به نسبت کلاس یکشنبه جو آرامتر و به دور از مزهپرانی دوستان است. <br>
مانند روال معمول در کشورمان ناهمانگی در دانشکده باعث شده بود که کلاس درس ما را به کارگاه آموزشی دادند و ما دست ما در کلاسی که نه اینترنت داشت و نه برق در حنا گذاشتند. هرجا پولی در میان باشد قاعده و قانونها به هم میریزد.
در این جلسه آموزش تایپ ده انگشتی کامل شد و تقریبا بیشتر وقت کلاس را دوستان به گفتن دربارهی فضای ابری و دیگر اپلیکیشنهای ارتباطی پرداختند. البته من هم ازین فضا استفاده کردم و در گروه تلگرامی کلاس اجاره ای عضو شدم. چون کار همه ما کار تراشی و شلوغ کردن وقتمان است بدون اینکه کار مفیدی را انجام دهیم مثل من که کارهای کلاس یکشنبه را در حالت نیمه تمام گذاشتهام اما در کلاس دوشنبه فعال شدهام.
در ابتدای جلسه استاد روند کار ساخت پادکست را جست و جو کردند که طبق معمول بقیهی درس ها این تکالیف این درس هم مستثنی نبود و تقریبا پاسخ همهی دوستان به پرسش استاد دهکردی منفی بود.
و استاد از دانشجویان خواستند که حتما گروه های خود را برای درست کردن پادکست تشکیل بدهند و کار خود را شروع کنند.
و تدریس تایپ ده انگشتی را که قبل از نوروز شروع کرده بودند را به اتمام رساندند. و از onenote صحبت کردند که قابلیت این را دارد تا تمام فایل های صوتی ، تصویری و متنی مربوط به یک پروژه را در یک محل نگه داری و مرتب کرد. هیمنطور از طریق این نرم افزار میتوان عکس را به متن تبدیل کرد که برای استفاده از فایل های پی دی اف بسیار مفید است.
ترللوtrello هم یکی دیگر از نرم افزار هایی بود که معرفی شد این برنامه هم دارای اپلیکیشن هست و هم تحت وب است.
جلسه چهارم و پایان سال ۱۳۹۵
از موارد تدریس استاد در این جلسه ادامه تایپ ده انگشتی که از جلسات قبلی آغاز شده بود. از zotero برای رفرنس نویسی صحبت شد که به صورت اتوماتیک بعد از باز کردن صفحه اطلاعات را در خود ذخیره میکند و همچنین امکان اتصال به ورد را دارد و دیگر نیازی نیست اطلاعات کتاب شناشی را بنویسیم.
استاد از ebook برای تبدیل فرمت کتابها به فرمتهای دلخواه گفتند.
در پایان کلاس هم از big data ها اطلاعات عظیم را پوشش میدهد و در صورت زیاد شدن آنها کار آنالیز اطلاعات را انجام میدهد.